Partners

Kayros werkt samen met verschillende partners die op andere vakgebieden actief zijn. Ik kan u deze bedrijven van harte aanbevelen.

Wanneer je in jouw leven te maken krijgt met een overlijden van een dierbare kan dit ingrijpend zijn en nieuwe levensvragen oproepen. Je realiseert je langzaam dat iemand er niet meer is en ook niet meer terugkomt. Iedereen voelt en ervaart dit gemis en verdriet op eigen wijze. Het omgaan met dit verlies, de emoties en de veranderingen die het teweeg brengt kan moeilijk zijn. Dit maakt het voor de mensen in je omgeving soms lastig om de juiste steun te geven. Ook kan het voor jezelf lastig zijn om te voelen wat je op welk moment nodig hebt en hoe je er mee om kunt gaan. Dan is het fijn als er iemand speciaal voor jou is, deskundig en aandachtig op die momenten dat jij het nodig hebt en zolang als jij het nodig hebt. Als VERDERcoach begeleid ik, in mijn praktijk in Arnhem, mensen bij (ingrijpende) veranderingen, rouw en verlies. Mijn begeleiding geef ik vorm door inzichtgevende gesprekken en oefeningen. Dit doe ik met een gedegen analyse, liefdevolle confrontatie, bemoediging en humor. Ik luister goed naar jouw unieke vraag en we onderzoeken samen wat je nodig hebt en hoe je dit kunt realiseren. Er is ruimte voor al jouw gevoelens en gedachten en daarin is alles bespreekbaar. Ik wandel een periode met je mee totdat je zelf goed verder kunt.

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg, met twee gedreven uitvaartverzorgers: Jurgen Theunissen (40) en Koen Mensink (31). Met onze relatief jonge leeftijd, maar jarenlange ervaring, verzorgen we een persoonlijke uitvaart, waarbij we u zowel voor, tijdens als na de uitvaart met raad en daad bijstaan. Wij verzorgen de uitvaart voor iedereen: met of zonder verzekering.