Over ons

Over Kayros

Kayros staat in de Griekse mythologie voor het geschikte moment. Het bedrijf Kayros staat voor het handelen op het juiste moment door mensen die regie willen houden op een nalatenschap.

Kayros hanteert een gedragscode. Met deze code spreken wij af dat we zorgvuldig om gaan met de belangen van onze cliënten. Als onafhankelijke persoon hebben wij geen enkel belang in de keuzes die u maakt.

Wij werken samen met enkele notarissen. Indien nodig schakelen wij een notaris in om juridische aspecten te laten vastleggen in bijvoorbeeld een (levens-)testament.

 

Over Guido Hegger

Ik ben gestart met Kayros omdat ik in mijn omgeving zie dat mensen veel vragen hebben over hun nalatenschap. Mensen willen graag zelf de regie houden, maar weten niet goed hoe dat te regelen. Ik wil graag mensen helpen om met het realiseren van hun wensen.

Ik heb door de jaren heen een brede kennis opgebouwd over financiële en juridische zaken. Met deze kennis kan ik u adviseren in het maken van de juiste keuzes. Uw keuzes zijn heel persoonlijk. Wat ze ook zijn ik kan ze voor u uitwerken, zoals u dat wenst.

Ik heb geen belangen bij de af wikkeling van een nalatenschap. Ik kan dus neutraal naast de erfgenamen staan en recht doen aan de verschillende belangen. Het kan voor alle betrokkenen heel prettig zijn als er een onafhankelijk en deskundig persoon de afwikkeling regelt.

 

Onze afspraken

Voor de diensten die Kayros levert hanteren wij een aantal afspraken:

  1. Algemene voorwaarden
  2. Gedragscode
  3. Privacyverklaring